U bent momenteel op:

Paniek in de gezondheidskliniek

E-mail naar een vriend

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Snel overzicht

Kim werkt in de kliniek van haar stiefmoeder Audrey en geeft haar liefje Puck een rondleiding. Omdat ze weten dat die de liefde tussen hetzelfde geslacht onacceptabel vindt hebben ze gewacht tot ze op zakenreis is. Als ze dan echter te vroeg thuiskomt, reageert Puck ad rem en speelt vol overtuiging een ietwat vreemde Paulineke Goedzak.
Ook Margot, de zus van Audrey heeft een geheim. Ze heeft een innige verhouding met Esther, die samen met haar in een musical speelt.
Op een avond brengt ze Esther mee naar de kliniek, terwijl die nog haar musicalkostuum draagt. Audrey verrast ook hen met een te vroege thuiskomst. Esther reageert net als Puck ook heel ad rem en zingt en speelt Blonde Greet uit de Jantjes.
En die problemen met Audrey blijven zowel Kim als Margot nog even bespaard.
Margot en Kim liggen over allerlei andere zaken constant overhoop met Audrey en denken erover om bij haar weg te gaan. Maar enerzijds willen ze het werk niet missen en anderzijds is het ook hun financiële situatie die hun vertrek tegenhoudt.
Het liefje van Kim wordt in de kliniek ondergebracht als Paul de Bok, een wat verlegen jongen, zogenaamd in een verkeerd lichaam. Die uiteraard door Kim begeleid zal gaan worden.
Esther komt als Herr Jool aus Tirol en geeft zich uit als een oude bekende van Margot.
Audrey heeft meteen een oogje op onze enigszins vreemde Tiroler maar komt er dan onverwachts achter wat er werkelijk speelt. En dat maakt haar zo nijdig dat ze meteen besluit haar testament te wijzigen
Onze vier vriendinnen zijn bang dat Audrey iets weet of minstens iets vermoedt. En min of meer serieus wordt er weer over moord gesproken.
Sinds enkele weken werkt er ene Henriëtte Storm als poetsvrouw in de kliniek. Ze draagt een groot geheim met zich mee. En dat zal ernstige consequenties hebben voor Audrey van Andel, en zorgt ook voor de nodige paniek in de kliniek.
Door de bij de politie werkende Godelieve, de zus van Henriëtte, komen de vier dames achter de ware reden waarom ze juist in deze kliniek als poetsvrouw is komen werken.
Geheime lesbische liefdes, heerlijke dubbelrollen, en vrolijke dialogen zorgen, ondanks een moord op de achtergrond, voor een vrolijk en ontspannen avondje uit.

Productbeschrijving

Jo Snoeren, 7 dames, avondvullende komedie

Extra informatie

Leeftijd bezetting Alleen Dames
Genre Blijspelen / Komedies
Auteur Jo Snoeren
Duur avondvullend
Aantal dames 7
Aantal heren 0
Totaal aantal personen 7
 

Mijn zichtzending

U heeft nog geen zichtzending(en) geselecteerd.


Contact gegevens

- Raadhuisplein 18
- 5258BJ Berlicum
- Noord Brabant
- Tel.nr.: 073-5031251
- Fax nr. : 073-5038295
- E-mail:
info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9.30 t/m 17.00 uur

Persoonlijk advies

Toneeluitgeverij Grosfeld bestaat vanaf 1931. We beoordelen dus al heel lang toneelteksten. Wilt u een persoonlijk advies bij het aanvragen van uw zichtzending, belt u ons dan.

Contactpersoon: Geertjan Grosfeld.
Al meer dan 25 jaar ervaring binnen het amateurtoneel!
Telefoon: 0735031251

Telefonisch bestellen

Pak de telefoon en bel ons op 073-5031251 om de bestelling door te geven, of voor meer informatie.


Aan de auteurs

Heeft u een tekst geschreven en wilt u graag dat deze uitgegeven wordt? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen de tekst graag voor u.

info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl