U bent momenteel op:

La vie de BMI

E-mail naar een vriend

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Snel overzicht

We bevinden ons in privé kliniek “La Vie”. Eigenaar Xavier en Karen zijn eigenaars van deze instelling. Het doel zou moeten zijn: mensen met overgewicht laten afvallen. Maar Xavier en Karen hebben een originele en zeer eigentijdse visie: mensen die eenmaal binnen zijn en betaald hebben, moeten niet afvallen, maar juist aankomen. Want dan blijven ze langer en wordt er meer aan ze verdiend. Ze zorgen er voor dat overal in de kliniek eten ‘rondslingert’ en dat die verleiding voor de patiënten te groot is. En met succes: de mensen vallen niet af en het geld stroomt binnen. De patiënten die we tegenkomen zijn wel heel divers: Aart, kakker eerste klas, Evert, een sul die zenuwachtig wordt als ie ook aar een vrouw ziet. Trudy, emotioneel en levend in het verleden. Gonda, flapuit en smokkelt telkens eten mee, waar ze zichtbaar van geniet. Het personeel is van een zeer twijfelachtig niveau: Bo ter Ham, een nogal zware diëtiste met zware woedeaanvallen. Keet, te fanatieke bewegingsdeskundige, met een eetverslaving en Nurse 3, met een fetisj voor dikke mannen, zeer opdringerig. Tussendoor zien we ook nog 2 detectives, die van hun werk echt een potje maken. Twee niet al te snuggere types. Kortom een zeer bont gezelschap, die amen zorgen voor een spetterende en dolkomische voorstelling.

Productbeschrijving

Rob van Vliet, 14 dames, 7 heren, avondvullende komedie

Extra informatie

Leeftijd bezetting Dames en Heren
Genre Blijspelen / Komedies
Auteur Rob van Vliet
Duur avondvullend
Aantal dames 14
Aantal heren 7
Totaal aantal personen v.a. 20 personen
 

Mijn zichtzending

U heeft nog geen zichtzending(en) geselecteerd.


Contact gegevens

- Raadhuisplein 18
- 5258BJ Berlicum
- Noord Brabant
- Tel.nr.: 073-5031251
- Fax nr. : 073-5038295
- E-mail:
info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9.30 t/m 17.00 uur

Persoonlijk advies

Toneeluitgeverij Grosfeld bestaat vanaf 1931. We beoordelen dus al heel lang toneelteksten. Wilt u een persoonlijk advies bij het aanvragen van uw zichtzending, belt u ons dan.

Contactpersoon: Geertjan Grosfeld.
Al meer dan 25 jaar ervaring binnen het amateurtoneel!
Telefoon: 0735031251

Telefonisch bestellen

Pak de telefoon en bel ons op 073-5031251 om de bestelling door te geven, of voor meer informatie.


Aan de auteurs

Heeft u een tekst geschreven en wilt u graag dat deze uitgegeven wordt? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen de tekst graag voor u.

info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl