U bent momenteel op:

Familie Bruinsma in de bocht: de straatprijs

E-mail naar een vriend

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Snel overzicht

Truus valt van een huishoudtrapje en breekt haar arm. Kort daarna staat de Zonnebloem, in de gedaante van de vrijwilligster Jacqueline van Uyterweijck, voor de deur, om opbeurende gesprekjes met Truus te hebben. Buurman Paul, die een oogje op Boris heeft, werpt zich op als redder in nood. Hij regelt hulp in de huishouding en zorgt er voor dat buurvrouw Connie de dagelijkse douchebeurt voor haar rekening neemt. Carina, de hulp in de huishouding arriveert en vult haar taak op haar eigen manier in. Intussen nodigt Paul de beide dames, Jacqueline en Carina, uit om maar meteen hun intrek in huize Bruinsma te nemen, wel zo makkelijk. Freek, de zwakbegaafde broer van Truus, arriveert en blijft logeren, dit zeer tegen de zin van zwager Sjef. Boris is er van overtuigd, dat hij vandaag of morgen een grote prijs in de Postcodeloterij wint. Als door toedoen van Paul de chaos compleet is, valt het winnende lot van de Postcodeloterij op de postcode waar de familie Bruinsma woont. Bovendien heeft hun huisnummer de hoogste prijs en waant Boris, maar vooral vader Sjef, zich schatrijk

Productbeschrijving

Carl Slotboom, 4 dames, 4 heren, avondvullende klucht
Een vlot geschreven klucht, waarin de familie Bruinsma weer ouderwets op dreef is.En de club die eenmaal een spel met de familie Bruinsma gespeeld heeft zal merken: het publiek geniet met volle teugen! IJzersterke rollen en dialogen. Een aanrader voor iedere club: Een heerlijk avondje lachen voor uw publiek.

Extra informatie

Leeftijd bezetting Dames en Heren
Genre Blijspelen / Komedies
Auteur Carl Slotboom
Duur avondvullend
Aantal dames 4
Aantal heren 4
Totaal aantal personen 8
 

Mijn zichtzending

U heeft nog geen zichtzending(en) geselecteerd.


Contact gegevens

- Raadhuisplein 18
- 5258BJ Berlicum
- Noord Brabant
- Tel.nr.: 073-5031251
- Fax nr. : 073-5038295
- E-mail:
info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9.30 t/m 17.00 uur

Persoonlijk advies

Toneeluitgeverij Grosfeld bestaat vanaf 1931. We beoordelen dus al heel lang toneelteksten. Wilt u een persoonlijk advies bij het aanvragen van uw zichtzending, belt u ons dan.

Contactpersoon: Geertjan Grosfeld.
Al meer dan 25 jaar ervaring binnen het amateurtoneel!
Telefoon: 0735031251

Telefonisch bestellen

Pak de telefoon en bel ons op 073-5031251 om de bestelling door te geven, of voor meer informatie.


Aan de auteurs

Heeft u een tekst geschreven en wilt u graag dat deze uitgegeven wordt? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen de tekst graag voor u.

info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl