U bent momenteel op:

Annabel

E-mail naar een vriend

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Snel overzicht

Cees van Achteren is tot ergernis van dochter Robin een fervente beller van de 06-stoeipoezenlijn. Met ene Annabel als zijn favoriete stoeipoes.
Op een avond haalt buurvrouw Wilma hem over zich als vrouw te verkleden om haar zieke partner bij een optreden te vervangen. Het begin van een turbulente periode.
Nog steeds als vrouw verkleed slaat hij in het theater een gangster neer.
Thuiskomend, nog in vrouwenkleren, treft hij zijn dochter Robin met haar collega Arno aan. Om zich niet te verraden doet hij zich voor als de Belgische Barones Amanda van Brussel tot Gent.
Robin is lid geworden van een of andere onduidelijke sekte, maar als zij Tilly, een ex non, ontmoet, is dat meteen weer over.
Cees vindt een ex non geen partij voor zijn dochter en laat dat tot wanhoop van Robin zeer duidelijk merken.
Om aan geld te komen voor zijn wilde plannetje een 06-lijn te gaan exploiteren verhuurt hij een kamer aan Kiki, een psychologie studente. Die tot haar vreugde in huize van Achteren voldoende stof vindt voor haar scriptie.
Dan krijgt hij bezoek van Lena Morgen, een jeugdvriendin uit Duitsland die getrouwd is met een Duitse drugsbaas. Dat bezoek is niet toevallig en heeft alles te maken met de door Cees neergeslagen gangster.
Cees heeft de rol van Barones Amanda zo overtuigend neergezet dat Arno hopeloos verliefd geworden is op de barones. Cees en buurvrouw Wilma maken op een komische wijze een einde aan die verliefdheid. Daarbij Arno in wanhoop achterlatend. Uit puur verdriet treedt Arno toe tot dezelfde sekte waar Robin even lid van was. Uiteindelijk kost hem dat veel geld.
Ook aan de verhouding tussen Tilly en Robin komt een einde. Dan blijkt echter dat ook Kiki zich aangetrokken voelt tot Robin. Bloeit hier een nieuwe liefde op?
Gelukkig voor Cees verdwijnt het gangsterliefje uit zijn leven.
Intussen heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en zijn telefoonliefje uitgenodigd. Het wordt geen opwindend, maar een emotioneel avondje.
Dit amusante verhaal met vele komische situaties, leuke verkleedpartijen, grappige dialogen, en een verrassende ontknoping zorgt voor een ontspannen avondje uit.

Productbeschrijving

Jo Snoeren, 6 dames, 2 heren, avondvullende klucht
(bewerking van: De Vliegende non, 6 dames, 3 heren)

Extra informatie

Leeftijd bezetting Dames en Heren
Genre Blijspelen / Komedies
Auteur Jo Snoeren
Duur avondvullend
Aantal dames 6
Aantal heren 2
Totaal aantal personen 8
 

Mijn zichtzending

U heeft nog geen zichtzending(en) geselecteerd.


Contact gegevens

- Raadhuisplein 18
- 5258BJ Berlicum
- Noord Brabant
- Tel.nr.: 073-5031251
- Fax nr. : 073-5038295
- E-mail:
info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9.30 t/m 17.00 uur

Persoonlijk advies

Toneeluitgeverij Grosfeld bestaat vanaf 1931. We beoordelen dus al heel lang toneelteksten. Wilt u een persoonlijk advies bij het aanvragen van uw zichtzending, belt u ons dan.

Contactpersoon: Geertjan Grosfeld.
Al meer dan 25 jaar ervaring binnen het amateurtoneel!
Telefoon: 0735031251

Telefonisch bestellen

Pak de telefoon en bel ons op 073-5031251 om de bestelling door te geven, of voor meer informatie.


Aan de auteurs

Heeft u een tekst geschreven en wilt u graag dat deze uitgegeven wordt? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen de tekst graag voor u.

info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl