U bent momenteel op:

Prinsheerlijk

E-mail naar een vriend

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 0,00
Artikelen toevoegen aan winkelwagen
OF

Snel overzicht

Dit keer nemen we jullie mee naar een paleis. Nou ja, paleisje, liever gezegd. Want het koninkrijk Verweggistan is niet zo groot! Na de dood van de koning hebben de ministers er het voor het zeggen gekregen. En dat doen ze graag. Maar al te graag!!! De baas zijn bevalt hen uitstekend! De ene wet na de andere hebben ze al gemaakt. Kan dat dan zomaar ??? Is er geen opvolger van de Koning.? Is er geen Prins dan die koning kan worden?? Jazeker, er is wel een prins maar............. die speelt liever. En die haalt liever kattenkwaad uit samen met zijn vriend , de stalknecht! En dus is de prins, volgens de ministers ,totaal niet geschikt om koning te worden. Ook al heeft de tante van de prins een gouvernante de taak gegeven om hem de koningskneepjes te leren. Ze doet vreselijk haar best maar de prins is erg hardleers. Toch staat er in de wet dat de Prins koning moet worden als hij 18 jaar is. En over een week wordt hij 18 jaar. Wat zal er dan gaan gebeuren??? Leggen de ministers zich neer bij het feit dat hun rol dan is uitgespeeld? Of verzinnen ze een list? Of krijgt de gouvernante de prins eindelijk zover dat hij een waardige koning zal worden en geen puddingvellen meer stiekem verstopt?Productbeschrijving

Musicalgroep Kapsones, musical, 75 minuten, 15 personen, 10 dames, 5 heren.

Extra informatie

Leeftijd bezetting Dames en Heren
Genre Musicals
Auteur Musicalgroep Kapsones
Duur 60 tot 90 minuten
Aantal dames 10
Aantal heren 5
Totaal aantal personen 15
 

Mijn zichtzending

U heeft nog geen zichtzending(en) geselecteerd.


Contact gegevens

- Raadhuisplein 18
- 5258BJ Berlicum
- Noord Brabant
- Tel.nr.: 073-5031251
- Fax nr. : 073-5038295
- E-mail:
info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 9.30 t/m 17.00 uur

Persoonlijk advies

Toneeluitgeverij Grosfeld bestaat vanaf 1931. We beoordelen dus al heel lang toneelteksten. Wilt u een persoonlijk advies bij het aanvragen van uw zichtzending, belt u ons dan.

Contactpersoon: Geertjan Grosfeld.
Al meer dan 25 jaar ervaring binnen het amateurtoneel!
Telefoon: 0735031251

Telefonisch bestellen

Pak de telefoon en bel ons op 073-5031251 om de bestelling door te geven, of voor meer informatie.


Aan de auteurs

Heeft u een tekst geschreven en wilt u graag dat deze uitgegeven wordt? Neem dan contact met ons op. Wij beoordelen de tekst graag voor u.

info@toneeluitgeverijgrosfeld.nl